ALLE APPARTEMENTEN VERKOCHT! BOUWNUMMER 06 ONDER VOORBEHOUD KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

De keuze voor Het Posthuys Noordwijk

In Het Posthuys Noordwijk komen in totaal 20 appartementen van verschillende groottes.

Begane grond

Op de begane grond komen zes appartementen waarvan vier koopappartementen. De koopappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 109m2 tot ca. 131m2. Er zijn drie driekamerappartementen en een vierkamerappartement met een extra grote slaapkamer. Door de ligging op de begane grond beschikken alle koopappartementen over een ruime tuin.

Op deze woonlaag is het laatste appartement (bouwnummer 06) onder voorbehoud verkocht. Heb je interesse in deze woning en wil je geïnformeerd worden indien het appartement opnieuw in de verkoop zou komen? Hou mij op de hoogte over dit appartement.

1e verdieping

Op de 1e verdieping zijn zeven appartementen gesitueerd waarvan vier koopappartementen, met woonoppervlakten van ca. 98m2 tot ca. 121m2. De vier koopappartementen bestaan uit drie driekamerappartementen en één vierkamerappartement. Elk appartement beschikt over een balkon en het vierkamerappartement heeft zelfs een extra terras. Optimaal genieten van de zon dus!

2e verdieping

Op de 2e en tevens de bovenste verdieping zijn zeven appartementen gesitueerd waarvan vier koopappartementen. Deze driekamerappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 98m2 tot ca. 115m2 en beschikken allemaal over een balkon.

Huurappartementen

Appartementen 1, 2, 7 t/m 9 en 14 t/m 16 worden huurappartementen.
De start van de verhuur vindt pas plaats tegen het einde van de bouw.